Рівненські гімнастки дали фору суперницям з усієї України (Фото)

20.09.2017 16:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі
У Києві відбувся Всеукраїнський турнір з художньої гімнастики "Чарівна стрічка-2017".

Всього на килимі змагалося близько 300 гімнасток із Києва, Ужгорода, Запоріжжя, Харкова, Одеси, ПОлтави, Чорноморська, Рівного, Дубна, Нетішина та Чернігова.

null
Фото: Рівненські учасниці турніру з художньої гімнастики

Навпрочуд вдалим виявився виступ наших спортсменок із клубу "Золота осінь". Вони здобули 30 медалей: 12 золотих, 11 срібних та 7 бронзових.

На найвищу сходинку п'єдесталу зуміли піднятися: Кіра Дворжак, Каріна Пасічник, Юліана Васильчук, Віталіна Чумакевич, Анна Туйбова, Вікторія Панасюк, Вікторія Суха, Богдана Мельник, Валерія Трохимчук, Вероніка Букеда.

Також серед виступів рівненських кандидатів в майстри спорту слід відмітити Богдану Мельник, яка взаля срібло у багатоборстві та Анастасію Охмак. Остання вдало показала себе у вправах з предметами.

-Результат дуже хороший. Серйозна конкуренція на змаганнях була, але наші дівчата її витримали і показали якість. Ми вже повністю в змагальному сезоні. Далі у нас кожного тижня турніри і маємо вийти на піку до Чемпіонату України, - розповіла керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

null
Фото: учасниці Всеукраїнського турніру з художньої гімнастики

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews