У Рівненській області поліцейські вилучили рушниці, наркотики та вибухівку (Фото)

20.09.2017 22:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Понад півсотні боєприпасів, рушниці, корпус гранати та наркотики вилучили поліцейські на Рівненщині.

19 вересня, під час проведення оперативно-профілактичних заходів «Зброя і вибухівка» поліцейські у чотирьох районах області та в місті Вараш виявили зброю, боєприпаси, наркотичні засоби та посів коноплі.  

Під час санкціонованого обшуку в рамках кримінального провадження за фактом крадіжки поліцейські Рівненського районного відділення у 32-річного жителя села Нова Українка виявили 43 патрони різного калібру, два предмети, схожі на самозарядні вибухові пристрої, обріз мисливської рушниці. Крім того, у будинку господаря правоохоронці вилучили подрібнену речовину рослинного походження — марихуану та порошкоподібну — метамфетамін.
 
На підставі ухвали суду працівники Зарічненського відділення поліції за результатами проведеного обшуку за місцем проживання 40-річного жителя села Іванчиці вилучили корпус гранати "РГД-5" та виявили незаконний посів конопель у кількості 39 рослин. Зі слів чоловіка, вони насіялися самі. 
 
Із гаражного приміщення 35-річного жителя Вараша поліцейські вилучили саморобний пристрій, виготовлений з пневматичної гвинтівки, та 23 патрони.
 
Крім того, 68-річний житель селища Рокитне добровільно видав малокаліберний пістолет марки "ІЖ-40", а 43-річний мешканець села Залізниця Корецького району — обріз мисливської гладкоствольної рушниці.
 
За усіма фактами незаконного поводження зі зброєю і бойовими припасами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. За незаконні зберігання наркотичних засобів, посів або вирощування конопель жителі Рівненського та Зарічненського районів нестимуть кримінальну відповідальність за частиною 1 статей 309, 310  Кримінального кодексу України.
 
Вилучені наркотичні засоби, зразки рослин, боєприпаси та зброя направлені для проведення дослідження та експертизи у Рівненський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС.
 
За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області.
null
Фото ГУ НП

null
Фото ГУ НП

null
Фото ГУ НП

null
Фото ГУ НП

null
Фото ГУ НП

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews