Створити наглядові ради при управлінні охорони здоров’я вимагають у влади громадські активісти

20.09.2017 23:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Благодійна організація «Мережа 100 відсотків життя Рівне» звернулася з офіційним листом до голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка   з проханням підтримати громадську ініціативу та розпочати процес створення наглядових рад при управлінні охорони здоров’я та департаменті соціального захисту населення Рівненської обласної державної адміністрації.

На переконання представників організації нині існує потреба у залученні громадськості до бюджетного процесу та озброєння представників громади інструментами контролю за використанням бюджетних коштів.

- Ми домагаємося широкого та активного  залучення громадськості до контролю за діяльністю галузей охорони здоров’я та соціального захисту населення. Для цього обрали інструмент наглядових рад. Ми не просто просимо, ми готові працювати. Розробляти положення про діяльність, надавати методичну та практичну допомогу у їх створенні. Головне, що діяльність наглядових рад позитивно вплине на ефективність та якість роботи зазначених структурних підрозділів адміністрації та покращить імідж Рівненської області, – коментує звернення голова правління БО «Мережа 100 відсотків життя Рівне» Юрій Лазаревич.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews