Рівнянам безкоштовно покажуть фільм про мир (Анонс)

21.09.2017 13:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівнян запрошують на перегляд фільму «Готель «Руанда». Кінострічка відображає реальні події. Кінопоказ проводиться в рамках всеукраїнської акції «День миру in UA 2017».

Показ кіно відбудеться 21 вересня о 20:00 у приміщенні «МЕТРу», що знаходиться на вул. Соборна 14-А. Огранізатор ГО «ФРІ» Рівне.

Кіноперегляд проводиться в рамках всеукраїнської акції – «День миру in UA 2017», яка націлена сприяти миру та порозумінню в українському суспільстві.

«Ми хочемо жити в мирній країні. Але хіба можна жити в мирі в майбутньому, не знаючи минулого. Так, це фільм не про Україну, але це фільм про людські відносини, оскільки всі ми люди і всі ми хочемо жити в мирі», – ділиться думками організатор заходу Пашинська Іванна.

Вхід вільний. Попередньо потрібно забронювати місце за допомогою анкети: https://goo.gl/e1T4az, або за номером телефону (068) 832-01-72, відправивши смс зі словом «мир».

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews