В Острозі з успіхом поставили «Розмову, якої не було»

21.09.2017 23:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Виставу з такою назвою привіз до Острога Рівненський академічний український музично-драматичний театр.

Глядачі переглядали твір у культурно-мистецькому центрі Острозької академії й вистава мала успіх. Про це повідомляє Район. Острог.

«Розмова, якої не було» це сучасна вистава, у якій лише декілька дійових осіб. Два чоловіки зустрілися на межі життя та смерті. Вони ведуть бесіду протягом усього дійства.

 «Це вистава про справжню чоловічу дружбу і, безумовно, любов до життя. Присвячую її Олександру Терехову", – розповідає режисер-постановник вистави Ігор Ніколаєв.

«Образи змінювались миттєво. В один мить дійові особи говорять з грузинським акцентом про щось смішне, а в іншій миті – вони вже сумні. Були дуже гарні жарти. Найкращий жарт був про те, як один з персонажів закохався у 5 класі", – розповідає студентка Ілона Боврига.

null
Фото Район.Острог

"Мені сподобалася майстерна акторська гра. Дивовижно, що всього два актори можуть захопити увагу всього залу. Кожну хвилину головні персонажі змінювали свої образи. Я взагалі люблю відвідувати вистави саме Рівненського музично-драматичного театру. Враження залишились лише позитивні", – поділилася своїми враженнями глядачка Анастасія Фещук.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews