В Острозькій академії студентів навчають подорожувати автостопом

22.09.2017 12:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

26 вересня в Національнальному університеті «Острозька академія» пройде тренінг про подорожі автостопом та бюджетні подорожі. Про це повідомляє Острог. інфо.

 Студенти розглядатимуть питання: як це подорожувати автостопом і чи це безпечно та як, власне, почати їздити автостопом. Окремо порушать питання, чи безпечно їздити автостопом самостійно дівчатам. Обговорюватимуть і елементарні питання дорожнього побуту: де жити і чим харчуватися під час бюджетної мандрівки. Студентам розкажуть все про водіїв: які є типи водіїв, і як поводитися, щоб мандрівка стала приємною і цікавою.

Спікерами тренінгу будуть: студент Ужгородського НУ та досвідчений мандрівник Олексій Кравчук і студентки Національного університету Острозька Академія Марія Очеретяна та Ірина Гоюк.

Тренінг відбудеться 26 вересня в Національному університеті  Острозька академія (аудиторія 2) о 15:30 за підтримки РДГУ.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews