Державі повернуть об’єкт комунальної власності на вулиці Гур’єва

22.09.2017 23:15   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненська місцева прокуратура ініціює повернення міській раді об’єкта комунальної власності загальною площею 211,6 кв м вартістю понад 850 тис грн та сплати заборгованості за його користування.

Йдеться про нежитлове приміщення, яке розташоване в обласному центрі по вул. Гур’єва та було надане Рівненською міською радою у користування житлово-експлуатаційному об’єднанню.

Прокуратура з’ясувала, що у порушення вимог чинного законодавства та договірних зобов’язань орендар тривалий час не сплачував орендну плату за користування комунальним майном, а вимоги міської ради щодо погашення заборгованості та звільнення приміщення – ігнорував.

Дізнавшись про дані порушення законодавства, Рівненською місцевою прокуратурою з метою захисту інтересів держави та громади пред’явлено позов до суду про розірвання договору оренди та повернення комунального майна, а також стягнення з товариства до місцевого бюджету заборгованості за даним договором.

Дана справа перебуває на розгляді Господарського суду Рівненської області.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews