У Рівному відбувся вечір пам’яті Анатолія Криловця та презентація українсько-канадського альманаху «Крила»

23.09.2017 10:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Анна Лимич

Вечір пам’яті українського письменника Анатолія Криловця, зустріч із головним редактором українсько-канадського альманаху «Крила», президентом компанії «Східноєвропейські можливості» доктором Валерієм Полковським та презентація творів другого числа альманаху «Крила» відбулася вчора, 22 вересня, у приміщенні обласної філармонії в м. Рівне. На сьогодні цей альманах – один із найпотужніших літературних збірників в Україні.

null
Фото автора

Варто зазначити, що за останні півтора року членами Рівненської спілки письменників розкручено три міжнародні літературні проекти, пов’язані з Польщею, Азербайджаном і Канадою. Як повідомив д-р Валерій Полковський, письменник і друг Анатолій Криловець зміг побудувати між двома країнами, Україною і Канадою, величний і надійний міст для обміну літературними досягненнями та культурного діалогу. Своїм народженим і започаткованим альманахом «Крила» письменник з’єднав необмежене коло людей України та Канади.

null
Фото автора

Обидва випуски альманаху представляють вишукану українську літературу, яка є особливо талановитою саме на Рівненщині. Письменниця Наталя Криловець, упорядник другого випуску альманаху «Крила», разом зі старшим сином Анатолія Криловця – Романом посприяли його виходу в світ. Зважаючи на побажання і мрію чоловіка, Наталя Криловець продовжуватиме його літературну справу. Друге число альманаху присвячене пам’яті неординарного й унікального письменника Анатолія Криловця.

null
Фото автора

На вечорі пам’яті виступили Валерій Полковський, Ірина Баковецька, Наталя і Роман Криловці, Тетяна Сладковська, Вікторія Гопалюк, Анна Лимич, Любов Ярмолюк, Микола Береза та інші.

null
Фото автора

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews