У Рівному дегустуватимуть пиво та оцінюватимуть місцеві ресторани та паби

24.09.2017 10:55   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Свіжі ідеї і підходи, виступи визнаних майстрів галузі та успішних власників бізнесу, масштабна виставка нових технологій і презентація пива від пивзаводів і пивоварень зі всієї України чекають учасників Міжнародного форуму пивоварів і рестораторів – 2017. Осінь.

У програмі заходу –  міжнародний дегустаційний конкурс East-European Beer Award, який відбудеться напередодні Форуму 18 жовтня.

Міжнародний форум пивоварів і рестораторів – 2017. Осінь проходитиме у Рівному 19 жовтня в готельно-ресторанному комплексі «Айвенго». Урочиста церемонія нагородження Дегустаційного конкурсу та презентація пива компаній-переможців відбудеться в цей же день в ресторані-пивоварні «Кант».

Другий день форуму буде традиційно присвячений пивному туру з відвідуванням ресторанів і пабів, дегустацією пива і закусок. Приємним бонусом стане екскурсійний тур "Замки Рівненщини".

Для участі у форумі необхідно попередньо зареєструватися.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews