Правоохоронці продовжують обшуки у власників зброї (Фото)

24.09.2017 16:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Таня Костенко

Минулої доби, 23 вересня, під час проведення оперативно-профілактичних заходів «Зброя і вибухівка» поліцейські вилучили зброю, боєприпаси та вибухові речовини, які жителі області незаконно зберігали за місцем свого проживання.

На підставі ухвали суду працівники Рівненського відділу поліції за результатами проведеного обшуку у господарстві 31-річного жителя Рівного вилучили саморобну гранату, запал до неї, багнет-ніж та димову шашку.

 

null
 Фото ВК поліції в області

А під час санкціонованого обшуку за місцем проживання 42-річного жителя Костополя поліцейські виявили та вилучили пістолет, 15 набоїв різних калібрів, артилерійський снаряд калібру 23 мм та піротехніку.   

У Сарненському районі 46-річний житель села Корост за місцем свого приживання незаконно зберігав 118 малокаліберних набоїв та шість патронів до мисливської зброї. 

За усіма фактами незаконного поводження зі зброєю і бойовими припасами відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Вилучене направлено на експертизу.

Відділ комунікації  поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews