Поблизу Рокитного протестувальники перекривали міжнародну трасу

24.09.2017 20:07   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

24 вересня на Рокитнівщині майже півсотні жителів сіл Кисоричі та Карпилівка перекрили міжнародну трасу "Київ - Ковель - Ягодин". Протестувальники безперервно рухалися по пішохідному переході. Тому утворилася пробка довжиною в декілька кілометрів. Стояли півсотні фур в обидві сторони. 

Люди вимагали, аби завершили будівництво дороги до їх сіл, про готовність якої вже давно відзвітувалися чиновники. Попри гнів та погрози зі сторони водіїв жителі перконували, що будуть перекривати міжнародну трасу доти, доки не почнуть будівнитво дороги.

 

Нині селяни розійшлися, рух на автодорозі "Київ-Ковель-Ягодин" відновлений в обидва боки.

Відомості за фактом блокування транспортних комунікацій внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 279 Кримінального кодексу України, повідомила , повідомляють на сайті Чарівне.інфо, посилаючись на співробітницю відділу комунікації поліції області Ольгу Ангелову.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews