Бібліотекарі Рівного змагатимуться в професійній майстерності

25.09.2017 17:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Завтра, 26 вересня 2017 р. о 10-ій год. у Рівненській центральній міській бібліотеці імені В.Г.Короленка за адресою вул. Київська, 44 відбудеться огляд-конкурс професійної майстерності «Сучасний бібліотекар 2017».

Огляд-конкурс «Сучасний бібліотекар 2017» Централізованої бібліотечної системи м.Рівне проводиться з метою виявлення та розкриття яскравих, різносторонніх, творчих, ініціативних і талановитих працівників Рівненської централізованої бібліотечної системи, які є лідерами у своїй професії, прагнуть до самореалізації, саморозвитку, готові до стимулювання їх інноваційної діяльності, розширення професійних контактів популяризація і поширення кращого бібліотечного досвіду, привернення уваги громадськості до професії бібліотекаря та підняття іміджу на шляху соціально-культурної інтеграції у європейське товариство.

null

null

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews