Загибле подружжя підприємців-волонтерів із села Немовичі поховають на Рівненщині

26.09.2017 00:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

А поки мають доправити в Україну їхні тіла. Подружжя, що розбилося на приватному літаку у Греції, проживало у селі Немовичі Сарненського району на Рівненщині. Загинув 48-річний підприємець Станіслав Мичка та його дружина, – повідомляє сайт Північ-інфо.

Подружжя поїхало на відпочинок. Надлегкий приватний літак CT2K, на якому сарненчани летіли в Бухарест, впав в префектурі Родопі. Сину загиблих ніхто і досі не повідомив причину трагедії. З його слів, батьки від початку АТО займалися волонтерством.

«Тато постійно їздив у зону АТО, купував для військових джипи, їх ремонтували на військовій базі у Сарнах. А ще батько будував щороку за свій рахунок будинки для сиріт, які поверталися із інтернатів у 18 років і дізнавалися, що їх житло місцева влада або віддала комусь, або продала. Не шкодував ні грошей, ні сил», – розповів син загиблих «Фактам».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews