У Дубні інвестори модернізують систему енергозбереження

26.09.2017 11:11   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Цю тему детально обговорили на зустрічі у міського голови Василя Антонюка з представником ТОВ “Пауер Дубно” Андрієм Чубатенком та заступником директора ТОВ “ЕСКО ЮА” Олегом Даниловим. Про це повідомляє Інформаційний портал Дубно.

До модернізації системи енергозбереження у місті Дубні накреслили комплексний підхід. Андрій Чубатенко під час зустрічі розповів про реалізацію механізму енергосервісних договорів у бюджетних установах на прикладі таких європейських країн як Польща, Литва, Угорщина. Та повідомив, що ТОЗ “Пауер Дубно” має намір вже до кінця поточного року втілити  енергозберігаючий проект у семи освітніх закладах Дубна, а це — школа-гімназія, гімназія №2, ЗОШ №1, ЗОШ №4 (МНВК), ЗОШ №6, ДНЗ №3 та ДНЗ №4.

В рамках даного проекту буде здійснено енергомодернізацію вказаних закладів, а саме – їх утеплення, що, за попередніми розрахунками, дозволить зекономити на послугах теплопостачання близько 2 млн.грн. у рік. Виконавці робіт беруть на себе зобов'язання досягти конкретних показників енергозбереження. 
Також у рамках реалізації в місті енегрозберігаючих заходів підприємці планують замінити насоси у КП “Дубноводоканал”, що зумовить суттєву економію за рахунок зменшення використання електроенергії. 

null
Фото Інформаційний портал Дубно

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews