У Рівному відзначили кращих з- нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні

Урочистості відбулися в Рівненській облдержадміністрації

26.09.2017 15:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Голова ОДА Олексій Муляренко разом із заступником Світланою Богатирчук-Кривко  та заступником голови облради Олексієм Бучинським привітали та відзначили кращих фахівців галузі. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

«Для Рівненщини цей день є особливим, оскільки розвиток туризму для нас пріоритетний. Ми маємо зробити все, щоб туристи зупинялися у нас на тривалий час. Потрібно докласти зусилля, і бренд «Рівненщина туристична» стане відомим далеко за її межами», - звернувся до присутніх Олексій Муляренко.

null
Фото РОДА

Керівник ОДА зазначив, що наразі в області впроваджують цікаві ініціативи і проекти, є амбітні плани на майбутнє. Це і проект «Медове коло», створення мережі туристичних офісів. Вперше туристичний проект отримав державне фінансування – 700 тисяч гривень виділені для облаштування одного з брендових туристичних об’єктів області – Тунелю кохання.

null
 Фото РОДА

Олексій Муляренко подякував усім, хто підтримує та долучається до реалізації ідей, адже суттєві кроки для цього вже зроблені.

null
 Фото РОДА

Так, почесною грамотою облдержадміністрації нагородили голову Правління садового товариства «Західний» Миколу Гапончука - за активний розвиток внутрішнього туризму, відкриття «Стежки кохання» та велопарку «Ремельський».

За забезпечення роботи туристичного інформаційного офісу в місті Острог грамоту одержала його керівник Олеся Гощук.

Також, відзнаку за розвиток внутрішнього туризму та формування позитивного туристичного іміджу області отримали начальник відділу культури і туризму Острозького МВК Ольга Лозюк та голова Бугринської ОТГ Сергій Пилипчук.

null
 Фото РОДА

За організацію та проведення веломарафонів «Поліська січ» та «Велика пригода у Дермансько-Острозькому національному природному парку», проекту «Медове коло» нагородили  Ольгу Постнікову  - велоактивістку, члена ГО «Спілка велосипедистів Рівного». Голова Шпанівської сільради Рівненського району Микола Столярчук теж одержав грамоту за участь у проекті «Медове коло».

null
 Фото РОДА

 Крім того, відзначили грамотами управління культури і туризму ОДА переможців фотоконкурсу у трьох номінаціях - головного спеціаліста-юрисконсульта департаменту екології  та природних ресурсів ОДА Аллу Зражевську, касира Смизької сільради Дубенського району Людмилу Голуб та велоактивіста Юрія Ойцюся.

null
 Фото РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews