З початку жовтня на Рівненщині повторно перевірять протипожежну безпеку

У зв’язку із трагедією в Одеському оздоровчому таборі

26.09.2017 17:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

популярне


Сотні разів перевір, щоб упевнитися доконечно. Цим правилом і треба послуговуватися. Особливо тоді, коли йдеться про безпеку людей. У зв’язку із трагедією в Одеському оздоровчому таборі на Рівненщині повторно перевірять стан протипожежної безпеки в освітніх і соціальних закладах. Про це повідомляє Рівненська ОДА.

Під час позачергового засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір наголосив – аби запобігти пожежам та врятувати життя людей, маємо в чергове провести перевірки, хоч відповідні обстеження відбувались впродовж року неодноразово.

Таким чином, вже з 1 жовтня усі заклади, де перебувають діти, хворі, люди похилого віку та з обмеженими можливостями, перевірять на стан дотримання пожежної безпеки.

Відповідні комісії працюватимуть у кожному районі.

null
 Фото РОДА

В першу чергу перевірятимуть наявність та справність вогнегасників та сигналізації. Також інспектори обстежуватимуть стан електромереж, наявність евакуаційних шляхів та вимоги до них на випадок пожежі.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews