Сьогодні тіла загиблого подружжя привезуть у рідне село Немовичі (відео)

27.09.2017 08:25   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Тіла подружжя Мичків, які загинули в результаті падіння літака у Греції, у середу, 27 вересня, доправлять у Немовичі, що у Сарненському районі на Рівненщині. Прощатися з підприємцями будуть усім селом, адже їх тут знають, як благодійників та волонтерів, пише Північ-інфо.

null
Родина Мичків біля власного літака. Фото Північ-інфо

За кордон на відпочинок подружжя полетіло власним літаком, яким керував чоловік – Станіслав Мичка. Та вже дорогою додому в гірському районі Греції літак розбився. Про причини трагедії рідним загиблих нічого не повідомляють. У Мичків залишилися дорослий син та донька.

«Можливо літак зірвався у штопор, причина чому він зірвався – невідома», – припускає товариш загиблого.

Цей двомісний літак Станіслав Мичка купив два роки тому.

«У нього був солідний наліт на літаку, того що це був не перший його літак. Я більше схиляюся до версії, що це були проблеми з літаком», – розповів журналістам «ТСН» син загиблих.

У Немовичах про загиблих говорять лише добре. Родина, засновнувавши заводу із виготовлення паливних гранул, забезпечила у селі 200 робочих місць. А ще подружжя допомагало місцевій школі, сиротам та воїнам АТО.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews