На Рівненщині діти згорілої школи навчатимуться у сільському клубі

28.09.2017 15:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

У квітні в результаті пожежі на Острожчині повністю згоріло приміщення навчального закладу, тож влада вирішила тимчасово перепрофілювати під школу сільський клуб, а для школярів і дошкільнят зі Слобідки організували доїзд. Про це йдеться на сайті Рівненської ОДА.

«Ми переконалися, що реконструкція сільського клубу впевнено рухається. За декілька місяців зроблено чимало. Будівельники вже замінили вікна, облаштували санвузли, продовжуються зовнішні роботи. До речі, по всіх нормах нові заклади мають бути з пандусами – над цим теж працюють. Тож невдовзі проблеми із влаштуванням дітей не буде», - розповів заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір під час зустрічі з людьми.

Місцева влада вирішила, що частину закладу віддадуть під дитячий садок, де навчатиметься 20 дошкільнят. Що ще розмістять у приміщенні – спортзал з тренажерами чи навчальні класи для початківців, ще визначаються. Тим часом в Слобідці вже ремонтують ФАП, тож село розвивається.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews