У Сарнах на Рівненщині відкрили інформаційно-туристичний офіс

28.09.2017 20:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Він діятиме при Сарненському історико-етнографічному музеї. День відкриття третього інформаційно-туристичного офісу приурочили Всесвітньому дню туризму. Про це повідомила Рівненська ОДА.

Голова Сарненської РДА Ярослав Яковчук привітав усіх присутніх та зазначив, що створення інформаційно-туристичного офісу на базі музею дасть поштовх для розвитку туризму в районі.

null
Фото РОДА

Працівники офісу беруть собі за мету допомагати людям спланувати мандрівку. Головне, це випрацювати алгоритм, що подорожувати і гарно та змістовно відпочивати можна не тільки за кордоном, але й на теренах свого регіону. Туристичний центр покликаний зробити кожну мандрівку районом та Рівненщиною комфортнішою. Тут туристи зможуть отримати корисну інформацію про об’єкти, маршрути, екскурсії, розклад потягів та автобусів, побутові поради щодо проживання, харчування та про культурні заходи.

Нагадаємо, що ідея щодо створення таких центрів виникла у голови Рівненської ОДА Олексія Муляренка після відвідин Республіки Польща.

null
Фото РОДА

За словами керівника області, відкриття таких центрів сприятиме збільшенню туристичного потоку, адже це по суті осередки туристичної промоції. Такі інформаційні офіси вже створені в Острозі та Володимирці. Їх планують відкрити ще в Дубно, Корці, Рівному та Клевані. Центри рекламуватимуть туристичні родзинки містечок, опікуватимуться питанням залучення туристів та їхнього супроводу різними об’єктами.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews