На Демидівщині з'явиться 110-метрова телевежа

30.09.2017 15:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

На Рівненщині у селі Копань Демидівського району планують завершити монтаж радіотелепередавальної станції. 

Зі слів члена Нацради Сергія Костинського, Концерн радіомовлення, радіозв`язку і телебачення відновить монтаж вежі, висота якої нині становить 70 метрів.

Після завершення монтажних робіт щогла сягне 110 метрів, що значно розширить територію розповсюдження сигналу радіостанцій Суспільного мовлення.

Це питання було внесено до пріоритетів діяльності комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення, що створена при Міністерстві інформаційної політики.

«Концерн РРТ відновить монтаж вежі, висота якої нині становить 70 м. Після завершення монтажних робіт щогла сягне 110 м, що значно розширить територію розповсюдження сигналу радіостанцій Суспільного мовлення. Будівництво телевежі в прикордонній області є стратегічним проектом. Після обговорення питання на комісії концерн РРТ взяв на себе зобов'язання до кінця року завершити її монтаж», - заявив член Нацради Сергій Костинський.

Він також зазначив, що місцеві мовники звернуться до Нацради за прорахунком нових частот. Таким чином, дефіцит українського мовлення в цій частині регіону найближчим часом буде ліквідовано.

За матеріалами ukrinform.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews