Журналістам Рівненщини пропонують заняття в медіа-школі з реформи децентралізації

30.09.2017 18:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Академія української преси за сприяння Програми «U-LEAD з Європою» розпочинає масштабний всеукраїнський проект за інформаційної підтримки Національної спілки журналістів України. Проект спрямований на підвищення якості фахового висвітлення реформи децентралізації в Україні.

До участі запрошуються журналісти, які висвітлюють реформу децентралізації та прагнуть вдосконалити свої знання та вміння, пройшовши навчання в рамках триденної «Медіашколи децентралізації для українських регіональних журналістів».

Метою проекту є створення мережі кваліфікованих журналістів, які професійно висвітлюватимуть реформу децентралізації по всій Україні. Медіашкола відбудеться в жовтні 2017 року – березні 2018 року в 24 областях України.

У жовтні заходи проходитимуть у чотирьох областях України (Львівська, Волинська, Рівненська, Тернопільська). Перевага надаватиметься представникам медіа з цих регіонів.

Навчання проводитимуть кваліфіковані тренери: Лілія Атнажева, Інна Гадзинська, Віталій Загайний, Олег Конотопцев, Сергій Чернявський та Андрій Юричко.

Відбір учасників здійснюється на конкурсній основі.

Протягом трьох днів учасники матимуть змогу підвищити рівень знань про реформу та отримати допомогу у створенні професійних матеріалів, що будуть опубліковані в ЗМІ, які вони представляють. Після участі у тренінгу та публікацій журналісти матимуть можливість знову поділитися своїм досвідом. Після завершення проекту роботи журналістів будуть опубліковані у збірнику, присвяченому децентралізації.

Організатори покривають всі витрати на проїзд, харчування та проживання (одномісні номери).

Для рівненських журналістів Медіашкола відбуватиметься 16-18 жовтня. 

Заповнити анкету >>>

Контактна особа: Юлія Гуза, асистент проектів АУП

(063)14 20 961

info@aup.com.ua

Деталі у публікації
http://decentralization.gov.ua/news/item/id/6924

На Рівненщині можна звернутися також до Руслана Сивого, директора 

Рівненського відокремленого підрозділу установи "Центр розвитку місцевого самоврядування" 

вул. Кавказька, 2, 4 поверх

м. Рівне, 33013

Україна  

М: +380673641950

Е: lgdc.rivne@gmail.com

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews