В Острозі покращуватимуть туризм

01.10.2017 07:04   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

28 вересня у мистецькій галереї НаУ «Острозька акдемія» презентували курс «Практика та теорія туризму». 

Презентацію розпочали трьома розповідями про туризм. Спікерами стали заступник міського голови з гуманітарних питань Оксана Ситницька, виконавчий директор фірми «Княжий Острог» Максим Жуковський та директор музею Острозької академії Анастасія Хеленюк.

Заступник міського голови з гуманітарних питань Оксана Ситницька розповіла: «Відповідно до стратегію розвитку Острог, а пріоритетною галуззю в місті є розвиток туризму. Ця галузь не є швидкою в плані реалізації. Головні проблеми туризму в Острозі: немає такої інфраструктури, яка би могла забезпечити всі потреби міста як туристичного центру, тобто немає готелів. Є транспортні проблеми через розташування Острога. Пріоритетне завдання – включитися у рамки програми «Рівненщина туристична». Є багато екскурсантів, які приїздять на декілька годин, але все оглянути за декілька годин неможливо».

Курс «Практика та теорія туризму» націлений на те, що дати базові знання про туризм та розвивати туризм в Острозі. Він складатиметься з декількох блоків, буде також теоретична частина, дистанційна та практична. Заняття відбуватимуться 2 рази на тиждень. Курс розрахований щонайменше на 10 осіб. До участі запрошуються усі охочі, зокрема комунікативні та ініціативні особи.

Участь у курсі безкоштовна. Витрати - лише на поїздки, що передбачаються курсом.

За матеріалами ostrog.rayon.in.ua


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews