У рейтингу «Успішні рівняни» переможцем є і ректор НУ «Острозька академія»

01.10.2017 06:06   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Стало відомо, що одним з переможців проекту видавничого дому «ОГО» «Успішні рівняни» став ректор Національного університету «Острозька академія» Ігор Пасічник. Про це повідомляє Район. Острог.

Голосування стартувало 1 вересня і тривало до 25 вересня. В результаті голосування зі 100 кандидатів на звання найуспішніших обрали 25 переможців. До цих 25-ти найуспішніших людей Рівненщини потрапив і ректор НУ «Острозька академія». І цей чоловік того вартий.

Від часу відродження першого університету Східної Європи в 1994 році саме Ігор Демидович Пасічник упевнено стоїть біля штурвалу цієї колиски української еліти, відновленої перлини освіти і науки Рівненщини та України в цілому.

Своєю успішною діяльністю Острозька академія формує нову якість вищої освіти в Україні, переконливо доводячи, що і в нинішніх непростих умовах становлення української державності цілком можливо і реально готувати справжню національну еліту в стінах некорумпованого вишу, на основі національних і духовних традицій українського народу, з урахуванням передового європейського та світового досвіду.

Ігор Пасічник любить повторювати: “настав час випускників Острозької академії” – випускники академії один за одним приходять на високі посади у державній службі і в бізнесі, створюють амбітні проекти і реалізовують успішні задуми в найрізноманітніших сферах життя.

 Адже в стінах Острозької академії вони отримують не лише блискучу освіту, а й надзвичайно важливий життєвий досвід, який допомагає впевнено адаптовуватись до мінливих навколишніх реалій і одна за одною успішно долати життєві вершини.

Якщо запитати студентів Національного університету “Острозька академія”, кого вони вважають гідним наслідування та захоплення, відповідь переважної більшості молодих людей буде очевидною — ректора університету Ігоря Пасічника. І справді, відомий науковець, мудрий управлінець, а насамперед — яскрава особистість — чим не приклад для наслідування.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews