Cемиразовий чемпіон світу Олег Жох отримав грошову винагороду від Муляренка (Фото)

02.10.2017 18:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко зустрівся із рівненським рукоборцем Олегом Жохом та вручив спортсмену грошовий сертифікат.

Спортсмен нещодавно став семиразовим чемпіоном світу з армреслінгу серед дорослих. Змагання проходили у вересні в місті Будапешт (Угорщина). Також Олег Жох є семиразовим чемпіоном Європи та шестиразовим володарем Кубку Світу.

Під час зустрічі керівник області вручив видатному спортсмену сертифікат на одноразову грошову винагороду на суму 16 тисяч гривень та цінний подарунок – годинник облдержадміністрації.

Фінансову підтримку отримав й тренер спортсмена Олександр Комаревич – сертифікат на суму 8 тисяч гривень.

«Такий достойний результат вартий того, аби його відзначити на державному рівні. Тож ми будемо готувати подання на нагородження Олега Жоха орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, а тренера пропонуватимемо на присвоєння почесного звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України». Своїми перемогами ви прославляєте Україну на європейському та світовому рівні, тим самим зміцнюєте авторитет нашої держави», - зазначив Олексій Муляренко.

В свою чергу Олег Жох висловив сподівання, що достойно представить країну на Кубку Світу, який відбудеться у листопаді цього року.

За матеріалами прес-служби РОДА.

null

Фото прес-служба РОДА

 

null

Фото прес-служба РОДА

 

null

Фото прес-служба РОДА

 

null

Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews