Школярі сіл Загороща, Рубче та Милостів їздитимуть на нових автобусах (Фото)

02.10.2017 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
Школи Рівненщини продовжують отримувати нові автобуси. Для учнів Рівненського району придбали три «Еталона».

Обновкам посприяла державна програма щодо забезпечення загальноосвітніх навчальних закладів шкільним транспортом у районах та ОТГ.

Згідно програми передбачено  співфінансування: 70% з державного бюджету та 30 % - із місцевого, але лише за умов оптимізації малокомплектних шкіл.

Діти довозитимуться із сіл Загороща, Рубче та Милостів.

«Вже вступив у дію новий Закон «Про освіту». І ми є свідками того, як змінюється ставлення влади до освіти. І саме тому ми повинні наповну скористатися усіма можливими шансами та привілеями оптимізації. Адже сільські діти та діти міста Рівне повинні отримувати однакові освітні послуги», - підкреслила заступник голови Рівненської ОДА Світлана  Богатирчук-Кривко.

Загалом, цього року вже закуплено 9 шкільних автобусів. По одному в Гощанському, Здолбунівському районах, Радивилівській, Козинській ОТГ,  два - у  Крупецькій ОТГ та три – у Рівненському районі.

За матеріалами РОДА.

null
Фото прес-служба РОДА

 

null
Фото прес-служба РОДА

 

null
Фото прес-служба РОДА

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews