Як рівняни «демотивовували» політиків

03.10.2017 22:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

У мережі Фейсбук відбувся традиційний конкурс демотиваторів про місцевих політиків. Цьогоріч він ювілейний, адже присвячений 5 річниці заснування групи «Рівненщина політична» у Фейсбук.

Усі охочі могли надіслати на конкурс свої демотиватори на широку тематику, пов’язану з політикою Рівненщини.

Як зазначили організатори конкурсу, мета конкурсу - посміятися над недоліками чи кумедними ситуаціями політики, а не полити брудом чи звести рахунки.

Тож після голосування вподобайками відвідувачів групи протягом чотирьох днів, визначили переможні роботи. Перше місце – «Спорткомплекс з багатьма дверима» - 85 голосів, друге-третє поділили «О. Хахльов з торбою м’ячів» та «В. Хомко тестує яхтобус» - по 58 голосів.

Автором усіх робіт є Святослав Дубов. Але згідно з антимонопольним законодавством конкурсу один учасник може забрати не більше 70 % призового фонду, тому 30 % ще й перепадуть Святославу Клічуку, роботи якого набрали значно менше голосів, але теж не позбавлені гумору.

Призовий фонд забезпечили Олексій Муляренко, Роман Денисюк, Роман Микитюк, Ольга Ферар, Руслан Макогон, Святослав Дубов та Святослав Клічук.

null
 Фото зі сторінки у Фейсбук Рівненщина політична
 
null
 Фото зі сторінки у Фейсбук Рівненщина політична
 
null
 Фото зі сторінки у Фейсбук Рівненщина політична


 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews