Популярний рівненський письменник Макс Кідрук презентував свої твори у Дубні

04.10.2017 08:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Зустріч з письменником, автором популярних романів «Твердиня», «Любов і піранья», «Подорож на пуп землі», «Мексиканські хроніки» та інших відбулася 2 жовтня у Дубенській районній бібліотеці. Вхід був вільний. Про це інформує Інформаційний портал Дубно. 

У читацькій залі зібралося чимало зацікавлених людей, здебільшого молодь. У Дубні побував відомий український письменник-сучасник Макс Кідрук.

null
Фото Інформпортал Дубно

Як зауважив письменник, його зустрічі-презентації сьогодні набувають більших обертів та мають популярність у великих містах, обласних центрах. Там вхід на зустрічі з авторами книг – платний.

Макс Кідрук жваво та цікаво розповідав про себе, про те, як народжуються у нього задуми для творчості, про власні дослідження, подорожі по світу та як створює романи.

Увагу дубенчан письменник акцентував на трьох власних романах – «Твердиня», «Зазирни у мої сни» та «Не озирайся і мовчи». Розповів, що працює над новою книгою «Де немає Бога», яка буде відмінною за стилем від попередніх творів та подивує читача несподіваним світоглядним баченням автора.

null
Фото Інформпортал Дубно

На завершення письменник поділився планами про організацію туру в сотню малих міст України, де планує не лише знайомитися з читацькою аудиторією, а й якомога більше популяризувати український книговидавничий продукт. Під час презентації книг мандрівник прийняв рішення, що Дубно стане 101 містом, яке він включить у програму туру.

Дубенчани настільки захопилися й зацікавилися зустріччю з письменником Максом Кідруком, що примірники роману «Не озирайся і мовчи» буквально розмели. Всім не вистачило. Письменник охоче з усіма фотографувався, відповідав на запитання та щедро роздавав автографи.

null
Фото Інформпортал Дубно

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews