У Рівному затримали крадія-рецидивіста

04.10.2017 15:20   Джерело: Національна поліція. Рівненська область
Опубліковано : Марта Білик

В ізоляторі тимчасового тримання перебуває 31-річний рівнянин, який третього жовтня вранці скоїв три грабежі та крадіжку. Слідчі повідомили йому про підозру. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою, повідомляє Відділ комунікації поліції Рівненської області.

null
Фото з сайту Національної поліції. Рівненська область

Повідомлення про пограбування в одному з готелів міста надійшло до поліції о сьомій ранку. В 34-річної працівниці закладу зловмисник, зайшовши у приміщення кухні із запасного входу, вирвав із рук мобільний телефон та зник у невідомому напрямку.

За цим злочином він здійснив інші. Зловмисник через годину у магазині на вулиці Степана Бандери викрав вісім пачок цигарок. Згодом у Рівненській ЗОШ І-ІІІ ст. зловмисник відібрав в однієї  школярки 70 гривень, а у іншої — мобільний телефон. Затримати грабіжника допомогли батьки потерпілих дітей, на місце події виїхав патруль.

null
Фото з сайту Національної поліції. Рівненська область

За фактами крадіжки та грабежів розпочаті досудові розслідування у кримінальних провадженнях за частиною 2 статей 185, 186 Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Рівненського відділу поліції підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

У 31-річного рівнянина виявилося насичене кримінальне минуле. Чоловік раніше судимий за скоєння майнових злочинів, шахрайства, грабежів та нанесення тілесних ушкоджень. Правоохоронці перевіряють також зловмисника на причетність до вчинення інших аналогічних злочинів.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Національна поліція. Рівненська область