За що судитимуть посадовця Рівненської ОДА?

06.10.2017 17:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

Рівненською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом умисного неподання електронної декларації.

Встановлено, що державний службовець - керівник одного із структурних підрозділів Рівненської обласної державної адміністрації,  маючи 6 ранг державного службовця в межах категорії «Б», достовірно знаючи про необхідність декларування шляхом реєстрації та внесення відповідних відомостей на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції, умисно не подав до Єдиного державного реєстру декларацій власну декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2015 рік.

У подальшому цей службовець не подав декларацію за 2016 рік при звільненні з державної служби, а також декларацію як особа, що припинила діяльність, пов’язану з виконанням функцій держави та місцевого самоврядування.

Довідково:

Санкція статті КК передбачає покарання у вигляді штрафу від 2500  до 3000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських  робіт на строк від 150 до 240 годин, або позбавлення волі на строк до 2 років, з позбавлення права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

За матеріалами Рівненської місцевої прокуратури


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews