Через місяць у Костополі запустять потужне виробництво

07.10.2017 18:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У листопаді на Рівненщині запрацює найпотужніший інвестиційний проект Костопільського району – деревообробний завод ТОВ «Українські лісопильні» з виробництва пиломатеріалів. Його вартість становить 25 мільйонів євро, створено 107 робочих місць, пише Північ-інфо.

На підприємстві сьогодні активно йде набір та навчання працівників. Потрібні спеціалісти таких професій, як інженер із автоматизації, електрик, енергетик, механік, машиніст котлів, оператор автоматичних та напівавтоматичних ліній, водій автонавантажувача.

Наразі на підприємстві проводяться роботи з налагодження високотехнологічного обладнання.

Тут планують переробляти при повній потужності 600 тисяч кубометрів лісу на рік. Обсяг виробництва пиломатеріалів (готової продукції) – 300 тисяч кубометрів у рік. Для цього будуть повністю використовувати лісосировину з місцевих поліських лісів. Продукція заводу є сировиною для будівельних, столярних, меблевих та інших підприємств, інформує Костопільська РДА.

null
 Фото Північ-інфо

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews