Кінофестиваль «Місто Мрії»: підсумки та анонс від Віктора Булиги (Відео)

08.10.2017 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному другий рік поспіль гучно відбувся кінофестиваль «Місто Мрії». Про підсумки та майбутнє фестивалю розповів один із організаторів Віктор Булига у «Прямій мові» на телеканалі «Ритм».

Нагадаємо, міжнародний кінофестиваль «Місто Мрії», який у Рівному відбувся вже вдруге. Цілих п’ять днів поважне журі з відомих в Україні кінематографістів переглядало конкурсну програму: з понад 250 кінострічок з 47 країн світу було відібрано 100 фільмів із 31 країни!

Переможців і лауреатів фестивалю визначало компетентне журі у складі: Алла Загайкевич (Україна) – композитор, лауреат Першої Національної кінопремії «Золота Дзиґа»; Римма Зюбіна (Україна) – кіноактриса, лауреат Першої Національної кіно премії «Золота Дзиґа»; Юрій Ігруша (Білорусь) – кінопродюсер, режисер, керівник відділу маркетингу та реалізації кіностудії «Білорусфільм», Ольга Кременецька (Білорусь) – продюсер, сценарист; Вікторія Левинська(Німеччина) – кінорежисер, кінокритик; Олег Ющенко (Україна) – кінорежисер, продюсер, сценарист; Тетяна Юрикова (Україна) – кіноактриса.

Голова журі: Володимир Войтенко (Україна) – кінознавець, кінокритик, член правління Української Кіноакадемії, ведучий телепроекту «Аргумент кіно» на телеканалі 1+1.

За матеріалами http://ritm.tv/archives/80071/projects/pryama-mova/direktor-mizhnarodnogo-kinofestivalyu/


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews