У Львові Сергій Бабкін не виступив. Активісти не дали

Через виступи в Росії після анексії Криму

08.10.2017 13:47   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

У Рівному попри щільні пікети правих активістів Сергій Бабкін до концертної зали якось прорвався. А от у Львові його концерт таки зірвали. Про це повідомляє «Українська правда», посилаючись на 24 канал.

Як пише видання, активісти заблокували вхід до будівлі, де мав відбутися концерт та вимагали, щоб артист заявив, що Росія є країною-агресором.

"Тим часом люди, які прийшли із квитками на концерт, спробували прорватись у середину. Люди, що блокують вхід, почали їх відштовхувати. Тут втрутилась поліція. Тож в результаті між поліцією та активістами почались сутички", – йдеться у повідомленні.

null
Фото 24 Канал

Згодом організатори заявили, що виступ скасовано, а гроші за квитки повернуть 9 жовтня.

Сам же Бабкін опублікував в Instagram відеозвернення до своїх шанувальників.

"Я патріот своєї країни. Я люблю свою країну. Я стараюсь для своєї країни і для своїх людей. Ті, хто знають мене, знають, що я далекий від політики. Вони знають, що я говорю зі сцени, говорю своїми піснями", – сказав музикант.

"Мені дуже шкода, що ті люди, які забороняють нам проводити концерт, вважають, що їхня позиція вища ніж ваша. Вони називаються "свободою", однак не дають цю свободу", – додав він.

Раніше член організації ОУН Олег Окопський у Facebook написав, що концерт зривають через виступи Бабкіна у Росії після анексії Криму.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews