59-річний фермер розігнав нападників у балаклавах (Фото)

08.10.2017 20:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська
На Рівненщині поліцейські розшукують зловмисників за розбій. 7 жовтня о 02:30 ночі до поліції надійшло повідомлення, що у селі Карпилівка невідомі скоїли напад на охоронця та родину місцевого фермера.
 
Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що шестеро невідомих осіб у балаклавах проникли та територію фермерського господарства. У підсобному приміщенні нападники зв’язали пластмасовими хомутами 53-річного охоронця, у якого почали випитувати, хто є дома з мешканців та де знаходяться гроші. Не отримавши відповіді, зловмисники пішли до будинку. Розбивши віконне скло, потрапили всередину, де нанесли удар по голові невстановленим предметом 56-річній дружині власника господарства, вдарили в обличчя 36-річній доньці та зв’язали хомутом ноги 38-річному зятю.
 
59-річний господар на момент скоєння злочину перебував на другому поверсі. Він узяв травматичний пістолет та вистрибнув з вікна на вулицю, чим сполохав нападників, які, не довівши свій злочинний умисел до кінця, почали тікати.
 
Чоловік кинувся їх переслідувати, здійснивши кілька пострілів у бік зловмисників. Як з’ясували поліцейські, авто вони залишили за кілометр від місця події.  
 
59-річний чоловік у результаті стрибка пошкодив зв’язки та отримав забій хребта. Після надання медичної допомоги у Рівненській міській центральній лікарні чоловіка відпустили додому. 
 
Відомості за фактом розбою, поєднаним із проникненням, внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення осіб, причетних до скоєного злочину.
 
За матеріалами відділу комунікації поліції Рівненської області. 
 
null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

null
Фото відділу комунікації поліції Рівненської області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews