Майбутні юристи Рівненщини можуть долучитися до міжнародної інтернет-конференції (Анонс)

08.10.2017 22:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Мін'юст України в рамках проведення у 2017 році Всеукраїнського тижня права організовує другу щорічну Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Роль Міністерства юстиції України в модернізації вітчизняної правової системи».

Про це офіційно повідомляється на сайті відомства. Період проведення конференції: жовтень – грудень 2017 року.

Учасниками конференції є студенти та аспіранти вищих навчальних закладів за спеціалізацією правознавство, державне управління, політологія. Для того, щоб стати учасником конференції, необхідно до 20 листопада 2017 року відправити на електронну пошту materials.for.minjust@gmail.com тези своєї доповіді відповідно до напрямків конференції.

До вказаних тез додати рецензію кандидата/доктора наук або витяг з рішення кафедри (відскановану копію). Назва файлу повинна відповідати англійській транскрипції прізвища автора, наприклад: Stepanenko Stepan.

Технічні вимоги до оформлення доповіді: обсяг тез доповіді – до 7 сторінок; редактор Win Word (розширення doc або rtf), стиль – Times New Roman, розмір шрифту – 14, інтервал – 1.5, поля: ліве – 25 мм, праве – 15 мм, верхнє та нижнє – 20 мм; список використаних джерел відповідно до вимог встановлених ДСТУ. 

За результатами роботи конференції матеріали доповідей, відібрані організаційним комітетом, будуть опубліковані в мережі Інтернет на офіційній сторінці Міністерства юстиції України та окремою збіркою доповідей. Крім того, автори найбільш цікавих робіт будуть запрошені на зустріч з Міністром юстиції України.

За матеріалами Міністерства юстиції України.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews