На Костопільщині соцпрацівники виявили сім’ї, де дітям живеться не солодко

09.10.2017 08:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

Неблагополучні родини відвідали соцпрацівники у Костопільському районі на Рівненщині, щоб перевірити у яких умовах живуть діти. Чиновники об’їхали сім’ї у селах Гутянської, Великомидської, Маломидської, Великостидинської сільських рад. Про це пише Північ-інфо.

Загалом перевірили 34 дитини. В деяких сім’ях умови проживання і утримання неповнолітніх – жахливі. У зв’язку з цим соцпрацівники вчили батьків раціональніше використовувати гроші, щоб їхні діти мали нормальне дитинство та розвиток. А деяким мамам та татам навіть довелося пригрозити відповідальністю за невиконання своїх обов’язків.

За результатами перевірки одну сім’ю, де виховується п’ять малолітніх дітей буде направлено у «Рівненський центр соціально-психологічної допомоги», одній сім’ї з двома неповнолітніми дітьми нададуть продуктову гуманітарну допомогу, – інформує Костопільська РДА.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews