У Рівному під час гасіння автомобіля ледь не загорівся будинок (Фото)

10.10.2017 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

10 жовтня о 02:48 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння автомобіля у приватному господарстві в місті Рівне по вулиці Княгині Ольги, - повідомляє ГУ ДСНС в Рівненській області. 

Прибувши на місце виклику, рятувальники встановили, що вогнем охоплено  автомобіль. Існувала загроза перекидання вогню на поруч розташований житловий будинок. Тому вогнеборці оперативно подали на гасіння один повітряно-пінний ствол безпосередньо на палаючий автомобіль та  один водяний ствол на захист житлового будинку. Вже о 03:04  пожежа була локалізована, а о 03:38 повністю ліквідована.

null
Фото:ГУ ДСНС в області

Житловий будинок був врятований, в наслідок пожежі постраждалих не має. Вогнем знищено передню частину авто, салон, свідоцтво про реєстрацію та пошкоджено лакофарбове покриття.

Для гасіння пожежі було задіяно 11 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки ДСНС. Наразі причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюються.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews