У Рівне завітала Казкарка Джинні (Фото)

10.10.2017 15:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Юліана Медічі

В гості до маленьких читачів обласної бібліотеки для молоді завітала українська дитяча письменниця Євгенія Пірог, відома також як Казкарка Джинні.

Вона авторка багатьох популярних дитячих книг, організатор і кураторка проектів «Додай читання», «Срібна читацька книга», «Тату, почитай», «Добро-Дій», «Казковий гопак», спрямованих на заохочення читання. Мандрівна казкарка розповіла про новинки-цікавинки своїх творчих пошуків та познайомила присутніх з друзями читачів – Балакучим Шпаком та Мудрою Совою. Діти разом з нею залюбки читали, співали, танцювали, відгадували загадки та робили паперові скриньки-сюрпризи.

null
Фото: Методичний відділ РОБМ

Безліч позитивних емоцій, яскраві враження та приємні несподіванки – таким запам’ятався учням НВК №12-Інтелект цей день. Діти щиро подякували Євгенії Пірог за свято, адже було весело, цікаво та казково.

null
Фото: Методичний відділ РОБМ

 

Довідково:

Євгенія Пірог народилася в Росії, виросла в Херсоні, потім жила в багатьох містах України, нині мешкає і працює в Києві.

Має технічну освіту. Працювала інженером, патентознавцем, викладачем фізики та малювання, організатором дозвілля учнівської молоді. Засновниця молодіжних громадських організацій, студії шкільного радіомовлення, керівник видання учнівської газети. Захоплюється малюванням, складає пісні для дітей. Залучає дітей до співавторства, створивши разом з ними понад 40 казок, укладених в 13 альманахів «Блискуче перо».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews