За 9 місяців 2017 року аудитори Рівненщини відшкодували втрат на понад 11 мільйонів

10.10.2017 16:00   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На 28 млн грн порушень, що призвели до втрат фінансових та матеріальних ресурсів виявили спеціалісти Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області з початку року. За результатами вжитих заходів вони забезпечили відшкодування втрат на 11,2 млн гривень. Про це повідомляє Прес-служба Управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області.

За матеріалами проведених ревізій до установ, в яких виявлено порушення бюджетного законодавства, в 29 випадках застосовано заходи впливу: зупинення операцій з бюджетними коштами, призупинення бюджетних асигнувань.

До правоохоронних органів підрозділами управління передано 38 матеріалів контрольних заходів, за якими розпочато 13 досудових розслідувань, вручено 9 письмових повідомлень про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. До адміністративної відповідальності притягнуто 134 посадових осіб, до дисциплінарної та матеріальної – 33-х.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews