На Рівненщині сімейна різанина

9 жовтня ввечері у с. Боратин Радивилівського району з’ясовували стосунки два чоловіки. Бійка виникла між 36-річним жителем села Довгалівка і 39-річним жителем села Верба. В результаті неї останній розкладним ножем поранив щоку та наніс удар у живіт колишньому чоловікові своєї дружини, повідомляють у Відділі комунікації поліції Рівненської області.

Після проведеного оперативного втручання потерпілий перебуває в реанімаційному відділенні Радивилівської центральної районної лікарні. Чоловік неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за насильство у сім’ї.

Остаточну причину конфлікту з’ясовують слідчі. Відомості за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення 39-річному чоловікові про підозру та обрання міри запобіжного заходу.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Відділ комунікації поліції Рівненської області