Про паліативну та хоспісну допомогу на Рівненщині розкажуть журналістам медики

11.10.2017 07:02   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

Сьогодні, 11 жовтня, об 11.00 годині у м. Рівне у конференц-залі КЗ „Центр ПМСД „Центральний” Рівненської міської ради (вулиця Драгоманова, 7) відбудеться прес-конференція на тему: „Проблемні питання паліативної та хоспісної допомоги в Рівненській області”, присвячена Всесвітньому дню паліативної та хоспісної допомоги.

Про це інформує Управління охорони здоров′я виконавчого комітету Рівненської міської ради та ГО „Українська ліга розвитку паліативної та хоспісної ” в Рівненській області

Для участі в обговоренні запрошуються: директор ВКНЗ „Дубенський медичний коледж” Н.О. Венгрин; начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації О. О. Стребчук; головний спеціаліст з питань паліативної та хоспісної допомоги Управління охорони здоров’я Рівненської облдержадміністрації В. М. Покоєвчук; головний лікар КЗ „Рівненський обласний спеціалізований будинок дитини” Рівненської обласної ради Ю. С. Кожан; завідувач онкогематологічного відділення КЗ „Рівненська обласна дитяча лікарня” Рівненської обласної ради Л. І. Краков’ян. 

Контактна особа: п. Надія Венгрин тел.: 050-585-7709

ел. адреса: paliativligarv@gmail.com


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews