На Покрову в Рівному відбудеться свято вулиць П.Могили й Коперніка

Традиційно – вже втретє

11.10.2017 14:14   Джерело: RvNews
Опубліковано : Галина Данильчук

У 2015 році в день свята Покрови Пресвятої Богородиці вперше з ініціативи директора Рівненської пивоварні «Рівень» Мар’яна Адамовича Годи відбулося свято двох старих історичних вулиць міста – Петра Могили і Коперніка.

null
 Фото Фейсбук

Мешканці цього району активно підтримали таку ідею й свято стало традиційним. Найбільш активну участь в організації свята, залученні до його проведення мешканців вулиць бере Олена Павлівна Козицька, яка все життя живе тут і знає людей, їх вміння і таланти, їх потреби і прагнення. Пані Олена залучає до проведення свят дітей, молодих матерів, які знаходяться в декретних відпустках, людей пенсійного віку, інвалідів, які прагнуть спілкування. Саме на таких небайдужих людях тримається наше активне життя у громаді.

null
Фото Фейсбук

До цьогорічного свята діти і дорослі мешканці підготували дуже цікаву різноманітну концертну і розважальну програму. А ведучим свята буде відомий рівненський шоумен Руслан Алексіюк.

null
Руслан Алексіюк. Фото Фейсбук

Запрошені на свято народні майстри, які демонструватимуть свої доробки.  Підготовлені вуличні фото виставки з історії старого Рівного. Рівненські антиквари представлять колекції старожитностей.

null
Фото Фейсбук

Традиційно на святі будуть частувати козацьким кулішем, бо ж у цей день відзначаємо і день українського козацтва. І звичайно усім смакуватиме найкраще рівненське пиво.

null
Фото Фейсбук
 
 
null
Фото Фейсбук
 
 
null
Фото Фейсбук
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews