Одне з відділень рівненського медзакладу отримало статус «Чиста лікарня»

11.10.2017 18:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

Статус «Чиста лікарня» тепер має ембріологічна лабораторія Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука. Сертифікат, який підтверджує це отримав сьогодні  головний лікар медзакладу Роман Шустик.

- Дуже вдячний головній медичні сестрі Рівненського діагностичного центру Ірині Саванчук, яка виступила ініціатором участі у цьому проекті. Для ембріологічної лабораторії це дуже важливо, адже тут народжується нове життя і пацієнти повинні бути впевнені у своїй безпеці, - зауважив головний лікар Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. Віктор Поліщука Роман Шустик.

Проект «Чиста лікарня безпечна для пацієнта» стартував у травні 2012 року за ініціативи Всеукраїнської Асоціації медичних сестер України та громадської організації Служби організації інфекційного контролю (СОІК). Протягом 5 років до проекту долучились близько 300 лікувальних установ. Із них статус «чиста лікарня» мають 74 лікарні та близько 800 відділень по Україні.

За інформацією Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews