Громадяни Рівного обурені поведінкою п'яного посадовця за кермом (Фото)

12.10.2017 02:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному знову ДТП з п'яним водієм. Журналіст Олександр Поліщук у мережі фейсбук оприлюднив інформацію про нетверезого водія на ВМW, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду у районі автовокзалу.

Чоловік в’їхав у авто, у якому знаходилась пара із маленькою дитиною. Зі слів очевидців, винуватець аварії поводив себе вкрай зухвало, хамив поліцейським та хизувався займаною посадою.

Олександр Поліщук написав про це на своїй сторінці у мережі facebook:

null
Фото http://vse.rv.ua/

Тим часом, журналісти сайту «ВСЕ», посилаючись на власні джерела інформації, повідомили ім'я та посаду нетверезого чоловіка за кермом. 

«Нам повідомили, що чоловік на BMW - це Віктор Данилюк, який наразі в.о. голови Рівненського обласного територіального відділення антимонопольного комітету України», - написала журналіст сайту «ВСЕ» Ольга Ферар.

Нагадаємо, Віктор Данилюк, згідно даних сайту АМКУ, працює начальником 2-го відділу досліджень і розслідувань у тій же структурі, де наразі виконує обов’язки голови.

За матеріалами http://vse.rv.ua 

null
Фото http://vse.rv.ua/

 

null
Фото: https://www.facebook.com/

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews