На скандальному будівництві у Рівному знову з'явилася робоча техніка (Фото)

14.10.2017 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

У Рівному на вулиці Толстого, 10, на території скандального будівництва знову з'явилася робоча техніка. 

Нагадаємо, спір навколо будівництва багатоповерхівки за Краєзнавчим музеєм триває вже не один рік, однак, схоже, будівництво відновлюється. Як розповіли журналісти ТРК «Ритм TV», напередодні була розчищена територія, а 13 жовтня там з’явилася будівельна техніка та розпочалися роботи, що видно на фото, зроблених кореспондентами телекомпанії.

До слова, рівненські історики, архітектори та громадські діячі переконані, що будівництво є незаконним та заважатиме краєвиду міста. Зі слів члена правління національної Спілки архітекторів України Миколи Шолудька, на Толстого 10 не можна будувати житловий будинок, адже це так звана зона «Д1» - ділова зона міста, де не повинно бути житлових забудов.

Натомість, забудовники зазначають, що вони надають нові робочі місця рівнянам та сплачують гроші у міську скарбницю. Тривалий час будівництво було припинене. 

За матеріалами http://ritm.tv

null
Фото http://ritm.tv

 

null
Фото http://ritm.tv

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews