«Я за три роки ніколи не бачив, щоб він щось пригубив…» З’явилося відео зі скандальної ДТП з працівником Антимонопольного комітету (Відео)

14.10.2017 14:05   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Відео з боді-камер поліцейських під час затримання винуватця нашумівшої аварії у Рівному біля «Сільпо» за участі  посадовця опублікували журналісти телеканалу РТБ. Рівне-суспільне.

Нагадаємо, цієї середи на вулиці Київській не розминулися автомобілі «Лексус» та «БМВ». Хоч сама ДТП не мала серйозних наслідків, та викликала обурення серед користувачів соцмереж. Адже винуватцем аварії виявився працівником Антимонопольного комітету. Він був нетверезим та намагався втекти з місця події.

Як зазначила речниця Патрульної поліції Рівного,  патрульні запропонували водію «БМВ» пройти огляд на вміст алкоголю, поїхати в медзаклад однак, він відмовився.

«Оскільки у водія були явні ознаки алк. сп'яніння, на нього склали протоколи ч.1 ст.130 та за ст.124 КУпАП», зазначила Оксана Юрченко.

На момент скоєння ДТП його винуватець, заступник начальника відділу обласного відділення Антимонопольного комітету, перебував у відпустці. Для його співробітників новина про керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння їхнім колегою стала несподіванкою:

«Для нас шок, я за три роки ніколи не бачив, щоб він щось пригубив, він ніколи не вживав», - розповів телефоном журналістам телеканалу голова обласного відділення Антимонопольного комітету Віктор Боденчук.

Керівник підлеглого не виправдовує. Уже скликано дисциплінарну комісю. Вона винесе рішення на підставі наданих патрульними матеріалів.

«Написав заяву, що прошу ознайомити з усіма матеріалами цього інциденту, що стався і надати відео, для того, щоб ми об'єктивно розглянули його на дисциплінарній комісії. На рахунок дисциплінарного, чи була поведінка, яка порочить звання держслужбовця, я хочу розібратися сугубо по матеріалах, які отримаю він патрульної поліції», - зазначив Віктор Боденчук.

За матеріалами телеканалу РТБ. Рівне-суспільне.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews