У Березному на День захисника влаштували «Ігри нескорених» між воїнами АТО та поліцейськими

15.10.2017 06:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Дарина Ясна

На Рівненщині у Березному в День захисника України, Дня Українського козацтва та 75-ї річниці створення УПА влаштували «Ігри Нескорених». Участь у військово-спортивних змаганнях взяли атовці та поліцейські, пише Північ-інфо.

null
Фото Північ-інфо

Шість команд змагалися в перетягуванні каната, стрільбі з гвинтівки, киданні гранати та дартсу. Переможцем змагань стала команда з села Тишиця, друге місце посіла команда Березнівського районного військового комісаріату, третє – команда «Легіон» Березнівського відділення поліції. З нагоди свята з військовими зустрілися керівники району. Бійців АТО цікавили питання виділення земельних ділянок, соціального захисту та медичного забезпечення. Окрім цього, воїнам вручили відзнаки Президента України «За участь в антитерористичній операції». Також військових нагородили відзнакою начальника Генерального штабу Збройних Сил України «Учасник АТО».

null
Фото Північ-інфо

Почесну грамоту з нагоди свята отримав активний учасник національно-визвольних змагань Олександр Нілович Сиротинський, інформує Березнівська РДА.

null
Фото Північ-інфо

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews