В Рівному пройшов марш захисту тварин (Фото)

15.10.2017 21:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олександр Войцеховський

15 жовтня у Рівному відбувся марш за права тварин. Захід проходив в рамках всеукраїнської акції. Участь у ньому взяли також 16 міст України.

null

Хода стартувала від Покровського собору та завершилася на Майдані. Близько сотні учасників ходи, дехто зі своїми улюбленцями, табличками та гаслами «Цирк без тварин», «Захистимо тварин» та іншими, закликали звернути увагу на те, що знущання над тваринами в Україні — це злочин, який карається. Учасниками стали і студенти, яким небайдужа доля тварин.

«Я прийшла щоб привернути увагу до братів наших менших адже вони здебільшого майже без захисні. Ось останнє гучна інформація це про те, що в Рівному в цирку померла жирафа це ж просто жах якийсь. Люди повинні стати відповідальнішими й нести покарання суворе за знущання з тварин», - зазначила одна з учасниць маршу студентка РДГУ Вікторія

null

Насамкінець активістка Іванна Лопацька зачитала «Універсал гуманності» та закликала підписатися під ним кожного учасника акції, щоб дане звернення разом з підписами направити до міської влади та Кабінету Міністрів України. Безпеку на заході забезпечували правоохоронці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews