На Дубенщині ДТП: дев'ятеро осіб постраждало (Фото)

16.10.2017 13:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Марта Білик

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 14 жовтня, близько 18:30 на вулиці Грушевського у Дубні. Дві людини потрапили до реанімації, ще п’ятеро у травматологічне відділення, а двоє діток відбулися легкими тілесними ушкодженнями.

null
 Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що водій автомобіля «ВАЗ 2106», 20-річний дубенчанин не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із автомобілем-таксі «ВАЗ 1117».

Керував легковиком «ВАЗ 1117» 55-річний житель Дубна. Його госпіталізували у реанімаційне відділення із закритою травмою грудної клітки, забоєм ноги, струсом головного мозку та закритою черепно-мозковою травмою.  Крім водія у салоні авто перебували 51-річна жінка, двоє дітей одного та двох років разом із матір’ю. Медики діагностували у малюків закриті черепно-мозкові травми. Після обстеження разом із мамою відпустили їх додому. Їхню бабусю лікарі госпіталізували у травматологічне відділення Дубенської центральної районної лікарні.

null
 Фото з сайту ГУ НП в Рівненській області

20-річного водія «ВАЗ 2106» та трьох його товаришів також госпіталізували до травматологічного відділення районної лікарні. За життя ще одного пасажира, 17-річного дубенчанина нині борються лікарі. У нього діагностували відкриту черепно-мозкову травму. Юнак перебуває у комі.

В обох водіїв відібрано кров на визначення вмісту алкоголю. Старший із них пояснив слідчим, що не мав змоги уникнути зіткнення, адже машина раптово зманеврувала на його смугу руху. Молодший – поки утримується від пояснень.

У поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

За матеріалами Відділу комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews