Рівненські баскетболістки вибороли третю перемогу в Суперлізі

16.10.2017 17:20   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

Рівненські спорстменки отримали третю перемогу. Жіноча команда баскетбольного клубу «Рівне» успішно провела два матчі у Бердянську проти тамтешньої «Чайки».

У першому поєдинку, гра у рівнянок відразу не заладилася. Як підсумок, після першої половини гри, господарки перемагали 47:20. Лише в третій чверті гості змогли скоротити відставання на чотирнадцять очок, але остання десятихвилинка завершилась нічийним рахунком, тож “Чайка” здобула перемогу 78:5. Відзначимо, найрезультативнішу в цій грі гравчиню БК “Рівне” – Вікторію Касаткіну 18 очок, Катерина Кононенко та Вікторія Ковалевська набрали по 14 пунктів. Нажаль, “не вдався” матч для центрової нашої команди Тетяни Гаврильчик – лише 2 очки.

У другому матчі на майданчику точилася рівна боротьба, про що свідчить і рахунки за чвертями. Нічия після стартової десятихвилинки 17:17. На велику перерву лідерками пішли рівнянки 33:34. Ще на два очки гості збільшили відрив перед четвертою чвертю 52:55. Але, за сорок відведених хвилин командам не вдалося завершити гру – 75:75. БК “Рівне” вдруге за п’ять зіграних матчів довелося грати овертайм. На відміну від матчу у Вінниці, цього разу підопічні В’ячеслава Ковалевського вирвали перемогу із рахунком 87:85. Найрезультативнішими в складі рівнянок стали Вікторія Касаткіна – 30 очок, Вікторія Ковалевська – 18, Дарина Степанюк та Людмила Спиридонова набрали по 14 очок.

Після п’яти поспіль виїзних матчів, жіноча команда БК “Рівне” нарешті зіграє перед власними уболівальниками. На команду очікує три поспіль поєдинки протягом одного тижня. 21 жовтня БК “Рівне” прийматиме “Вінницькі блискавки”, 25 жовтня столичне “Динамо-НПУ”, а 28 жовтня “Київ-Баскет”. Усі матчі відбуватимуться у спорткомплексі “ДЮСШ-4”. Час початку ігор буде оголошено пізніше.

За матеріалами http://ritm.tv 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews