Рівнян навчатимуть бойового козацького мистецтва

17.10.2017 11:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Наталія Рівненська

17 жовтня о 15:30 з нагоди Дня Українського козацтва у Рівненській обласній бібліотеці рівнян навчатимуть бойового козацького мистецтва у рамках спортивно-масового заходу «Національні види спорту: спас, хортинг, бойовий гопак».

Український рукопашний бій «Спас» – це вид спорту, створений для залучення молоді до козацьких традицій та підвищення підготовки спортсменів. Бойове мистецтво «Спас» – це спосіб життя, традиція виховання козака-воїна.

Голова Рівненської обласної федерації козацького бойового мистецтва «Спас» Віктор Пражмовський і його вихованці продемонструють справжній майстер-клас з елементами бойового мистецтва «Спас». Відвідувачі зможуть відчути могутній дух наших пращурів.

Крім того, відбудуться виступи рівненської команди Street Workout.

Інструктори міського центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» ділитимуться способами зміцнення здоров’я за допомогою корисних спортивних вправ.

Захід відбудеться в Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці: м. Рівне, вул. Короленка, 6.

За матеріалами http://ritm.tv 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews